Eγκατάστασεις

Το καθετοποιημένο συγκρότημά μας Μύλου – Μακαρονοποιείου, εκτείνεται σε έκταση 65 στρεμμάτων στη Θεσσαλία, στην περιοχή της Λάρισας.

Έτσι ξεκινάμε από την επεξεργασία του σκληρού σίτου και την παραγωγή του σιμιγδαλιού, δημιουργούμε, συσκευάζουμε και αποθηκεύουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας τα εκλεκτά μας προϊόντα.

Ο Μύλος μας ιδρύθηκε το 1974 στην περιοχή της Λάρισας. Η πρώτη ύλη που αλέθει προέρχεται από 100% σκληρό σιτάρι το οποίο προμηθευόμαστε κυρίως από το Θεσσαλικό κάμπο. Η σχολαστική επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζει το ιδανικό σιμιγδάλι που αποτελεί και τη βάση για τα ζυμαρικά μας.

Το Μακαρονοποιείο

Το μακαρονοποιείο μας λειτουργεί από το 1980 στη Λάρισα. Συμβαδίζοντας διαρκώς με τις τεχνολογικές εξελίξεις, το εργοστάσιό μας έχει φτάσει να είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στο είδος του, με ετήσια παραγωγή που ξεπερνάει τους 50.000 τόνους ζυμαρικών. Η διαδικασία παραγωγής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη  και η ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται από την τήρηση αυστηρών συστημάτων ελέγχου. Η συνολική κτιριακή κάλυψη των εργοστασίων μας είναι 20.000 τμ ενώ η χωρητικότητα των αποθηκευτικών μας χώρων αγγίζει τις 10.000 παλέτες.

Κεντρικά Γραφεία

Η έδρα και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτίρια έκτασης 4.000 τ.μ. , στη λεωφόρο Κηφισού στην Αθήνα.

Get Adobe Flash player