fbpx
Asset 3melissa_logo_en
 • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
 • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
 • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
 • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
 • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
 • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
 • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
 • Συμβουλές Υγείας
 • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
 • Melissa για όλους
 • Διαγωνισμοί Melissa
Search
Search
11 ΙΟΥΛΙΟΥ11 ΙΟΥΛ
2023
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑΣΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΚΑΣ
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Από τις 10 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου το μετρό ντύνεται στα χρώματα της Melissa και μετατρέπεται σε έκθεση φωτογραφίας. Με συνοδοιπόρο τον γνωστό φωτογράφο Τάσο Βρεττό που περιηγήθηκε στο θεσσαλικό κάμπο και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στη Λάρισα, η Melissa φέρνει στη δημοσιότητα ένα φωτογραφικό λεύκωμα με αυθεντικό υλικό που μας παρασύρει στο συναρπαστικό της ταξίδι.

Μέσα από τον φακό του, ο Τάσος Βρεττός αναδεικνύει μοναδικά τη φροντίδα και το μεράκι που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας με την υπογραφή της Melissa, αποτυπώνοντας στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Αληθινές εικόνες από ανθρώπους και τοπία, αποτυπώνουν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου και των καταναλωτών, σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά.

Αφορμή για αυτήν την πολύ ξεχωριστή ενέργεια αποτέλεσε η νέα συσκευασία της Melissa που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά. Με παρακαταθήκη τη γνώση και την εμπειρία τριών γενεών, η Melissa ατενίζει το μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν και τις διαχρονικές της αξίες. Στη νέα της συσκευασία λοιπόν συναντάται το παραδοσιακό με το σύγχρονο μπαίνοντας στην καρδιά και το τραπέζι των καταναλωτών διατηρώντας την ποιότητα και τη γεύση της αναλλοίωτες στο χρόνο.

Με αναφορές στις καταβολές της εταιρείας που αποπνέουν την αξιοπιστία που το καταναλωτικό κοινό εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, η νέα συσκευασία προσδίδει μία χροιά οικειότητας και οικογενειακής θαλπωρής, όπως μία ζεστή αγκαλιά. Ισορροπώντας ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία της μάρκας και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, πλέον η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση, αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται στην προσωπική επιλογή του καταναλωτή.

Με αμείωτο πάθος και ζήλο, η Melissa εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει μία συναρπαστική αγκαλιά φροντίδας και γευστικών απολαύσεων που συγκινεί όλους και τον καθένα ξεχωριστά δημιουργώντας άρρηκτους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της εταιρείας, των παραγωγών και των καταναλωτών σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά.

Από το χθες, στο αύριο και για πάντα!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες παρακάτω και ανακαλύψτε τις υπόλοιπες στο μετρό.

Ανακαλύψτε το ταξίδι μας και στο YouTube