ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 500gr Φιογκάκι Melissa
- 1 μέτριο μπρόκολο
- 1 κούπα φρέσκο βασιλικό
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2 κούπα νερό βρασμού από τα ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε βράζοντας τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε και κρατάμε 1/2 κούπα νερό. Στον πολυκόφτη αλέθουμε το μπρόκολο και στη συνέχεια το σοτάρουμε για 2-3 λεπτά σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Στον πολυκόφτη προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλέθουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε αυτή την πάστα στο μπρόκολο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά στο πέστο και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με έξτρα παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΦΙΟΓΚΑΚΙ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMATSITA