ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 500 γρ. Πέννες Melissa Χρυσή Επιλογή
- 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. βούτυρο
- 2 κρεμμύδια
- 2 καρότα
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 2 φύλλα δάφνης
- 30 γρ. αλεύρι
- 50 γρ. κονιάκ
- 1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
- 250 γρ. ζωμό κότας ή έναν κύβο κότας με 250 γρ. νερό.
- 400 γρ. κονκασέ τομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 180 γρ. μπέικον σε κομμάτι
- 150 γρ. λευκά μανιτάρια
- ¼ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Άκη Πετρετζίκη.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
- ΠΕΝΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
75'
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΣΑΤΟ "COQ AU VIN" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ