fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Ανακαλύψτε την ιστορία της Melissa ανά τα χρόνια, γιατί τα ζυμαρικά είναι το καλύτερο φαγητό παγκοσμίως καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής των ζυμαρικών μας.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Melissa Λινγκουίνι Ολικής Άλεσης
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 ½ κ.σ. ζάχαρη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι τριμμένο
  • 1 κουτί ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει. Σοτάρουμε το σκόρδο για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη και βράζουμε για 10 λεπτά.

Ρίχνουμε τον βασιλικό για 2 λεπτά και ανακατεύουμε. Ταυτόχρονα, σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τα λινγκουίνι ολικής άλεσης.

Μόλις είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε. Σερβίρουμε.
Λίγο τυράκι από πάνω θα δώσει ακόμα περισσότερη γεύση!

 

EXTRA TIP
Τα μακαρόνια ολικής άλεσης, παράγονται από διαφορετικά άλευρα και έτσι απαιτούν λίγο περισσότερο χρόνο βρασμού.
λαχανικά, οικονομικά, πιάτα light, πιάτα για φοιτητές, τηγάνι
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
  • ΛΙΝΓΚΟΥΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΛΙΝΓΚΟΥΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ