fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 500 γρ. Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης Melissa
  • 4 μεσαίες ντομάτες
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι
  • 1 κ. γλ. ξερή ρίγανη
  • 3-4 φρέσκα φυλλαράκια βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Ξεκινώ κόβοντας τις ντομάτες σε 4 κομμάτια και τις τοποθετώ στο ρηχό ταψί του φούρνου στο οποίο έχω στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
    Κόβω σε μεγάλα κομμάτια τις πιπεριές και  το κρεμμύδι και τα προσθέτω στο ταψί με ολόκληρες τις σκελίδες του σκόρδου.
    Ραντίζω τα λαχανικά και τις ντομάτες με ελαιόλαδο και προσθέτω αλάτι – πιπέρι και την ξερή ρίγανη.
    Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 περίπου λεπτά.
    Στο μεταξύ σε αλατισμένο νερό που βράζει προσθέτω τα σπαγγέτι ολικής άλεσης Melissa και τα βράζω al dente.
    Λίγο πριν σουρώσω τα μακαρόνια, κρατώ 1 κούπα από το νερό βρασμού τους.
    Μόλις ψηθούν τα λαχανικά τα μεταφέρω,χρησιμοποιώντας το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος για βοήθεια, σε μια κατσαρολίτσα μαζί με τα ζουμάκια τους.
    Προσθέτω το νερό βρασμού των ζυμαρικών και τα πολτοποιώ με την ράβδο χειρός. Προσθέτω και μερικά φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό, ανακατεύω απαλά και η σάλτσα μου είναι έτοιμη.
    Σερβίρω τη μακαρονάδα μου βάζοντας πρώτα στο πιάτο μια κουταλιά από την σάλτσα και λίγο τριμμένο τυρί.
    Στη συνέχεια προσθέτω τα σπαγγέτι και ολοκληρώνω με ακόμα περισσότερη σάλτσα, τριμμένο τυρί και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  2. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
κυρίως γεύμα, λαχανικά, φούρνος
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMATSITA