ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 170 γρ. Ριγκατόνι Melissa Ολικής Άλεσης με Χαρούπι
- 1 μικρό μπρόκολο κομμένο σε μπουκετάκια
- 250 γρ. τοματάκια σε κονσέρβα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- αλάτι, μαύρο πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- vegan φέτα τριμμένη για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινήστε βράζοντας τα ριγκατόνι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.
Πάνω από την κατσαρόλα που βράζουν τα ζυμαρικά μπορείτε να βάλετε μια σχαρούλα και πάνω στη σχάρα να βάλετε τα μπουκετάκια μπρόκολου.
Στο μεταξύ φτιάχνετε και τη σάλτσα ντομάτας. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το ελαιόλαδο και μόλις αυτό ζεσταθεί προσθέτετε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Ρίχνετε τα τοματάκια και χαμηλώστε τη θερμοκρασία. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και αφήνετε τη σάλτσα σας να μαγειρευτεί.
Σκεπάστε με ένα καπάκι και αφήστε το μπρόκολο να βράσει μαζί με τα ζυμαρικά σας.
Στραγγίστε τα ζυμαρικά. Ανακατέψτε τα με το μπρόκολο και τη σάλτσα ντομάτας και ρίξτε από πάνω την τριμμένη φέτα.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
- ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 10ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ: ΥΓΙΕΙΝΗ & LIGHT