ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Πέννες Ριγέ
- ½ κιλό λουκάνικα χοιρινά
- 250gr. μυζήθρα τριμμένη
- 250gr. κεφαλοτύρι κομμένο σε τρίγωνα
- 4 τομάτες φρέσκες, κομμένες σε ροδέλες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πέννες για περίπου 6 λεπτά, τις βουτυρώνουμε και τις ανακατεύουμε με τη μισή μυζήθρα.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγο τις τομάτες. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά. Στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, ρίχνουμε τα 2/3 από τις τομάτες, από πάνω τα λουκάνικα, στη συνέχεια τις υπόλοιπες τομάτες και στο τέλος το κεφαλοτύρι και τη μυζήθρα.
Σιγοβράζουμε για 4-7 λεπτά.
Τέλειο πιάτο σε μηδέν χρόνο!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
70'
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ