ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία ριγκατόνι με χαρούπι Μέλισσα
- 1 πράσινη πιπεριά, σε μισές ροδέλες
- 2 κουτ. σούπας πράσινες ελιές, σε ροδέλες
- 400γρ. ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- 1 κρεμμύδι κόκκινο, σε μισοφέγγαρα
- 3 κ.σ. κάπαρη
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 80 ml ελαιόλαδο
- Φρέσκια ρίγανη ή ξερή ρίγανη
- 200 γρ. φέτα για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένα νερό με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την πιπεριά, τις ελιές, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι και την κάπαρη. Όταν βράσουνε τα μακαρόνια μας και τα σουρώσουμε τα προσθέτουμε στο μπολ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Σερβίρουμε σε βαθιά μπόλ και πασπαλίζουμε με ρίγανη και φέτα θρυμματισμένη.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
- ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
22'
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ ΣΑΝ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ