ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία σπαγγέτι χωρίς γλουτένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε ροδέλες
- 1 κλωνάρι θυμάρι, τα φύλλα μόνο
- 200 γρ. μανιτάρια, σε ροδέλες
- Αλάτι
- Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. τυρί τριμμένο
- Μαϊντανό φριζέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό ακολουθώντας τις οδηγίες στο πακέτο.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουνε και αυτά ομοιόμορφα.
Προσθέτουμε αλάτι και μπόλικο πιπέρι και την κρέμα, ανακατεύοντας καλά. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και κρατάμε ένα φλιτζάνι νερού το οποίο προσθέτουμε στην σάλτσα μας μαζί με τα βρασμένα σπαγγέτι. Αποσύρουμε από την φωτιά και πασπαλίζουμε με το τυρί και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε και προσθέτουμε και λίγο παραπάνω φρεσκοτριμένο πιπέρι και φρέσκο θυμάρι αν θέλουμε.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
- GLUTEN FREE
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΑΦΡΙΑΣ ΚΡΕΜΑΣ