Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Ο ΔΡΟΜΟΣ
  • Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Στέφανο δεν ήταν εύκολος. Για να φτάσει στο όνειρό του έπρεπε να κάνει θυσίες από μικρός. Έπρεπε να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να ξεπερνάει και τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έπρεπε να μείνει πιστός στις αξίες σε όλα όσα έμαθε από την οικογένειά του. Να μένει πιστός σε όλα όσα έμαθε γύρω από το τραπέζι που μοιραζόντουσαν την αγαπημένη τους γεύση Melissa.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 400 γρ. σπαγγέτι σπανακιού
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 100 γρ. μανιτάρια champignon σε φέτες
  • 100 γρ. λευκό κρασί
  • 400 γρ. κρέμα καρύδας
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 2 κ.σ φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.

Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και κρατάμε 150 γρ. νερό από την κατσαρόλα.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Σοτάρουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια στο τηγάνι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να χάσουν τα μανιτάρια τον όγκο τους. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την κρέμα καρύδας, το νερό που κρατήσαμε προηγουμένως, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι. Αφήνουμε για 2 λεπτά να πάρει μία βράση και ρίχνουμε τα σπαγγέτι στο τηγάνι. Ανακατεύουμε να καλυφθούν από την σάλτσα και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

κυριακάτικο γεύμα, κυρίως γεύμα, λαχανικά, πιάτα light
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
40'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΠΑΝΑΚΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ