Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Ο ΔΡΟΜΟΣ
  • Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Στέφανο δεν ήταν εύκολος. Για να φτάσει στο όνειρό του έπρεπε να κάνει θυσίες από μικρός. Έπρεπε να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να ξεπερνάει και τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έπρεπε να μείνει πιστός στις αξίες σε όλα όσα έμαθε από την οικογένειά του. Να μένει πιστός σε όλα όσα έμαθε γύρω από το τραπέζι που μοιραζόντουσαν την αγαπημένη τους γεύση Melissa.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 400 γρ. σπαγγέτι καρότου
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο στα 4
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2 κλ. σέλερι, κομμένα σε ροδέλες 2 εκατοστών
  • 200 γρ. τοματίνια
  • 400 γρ. τομάτα κονκασέ
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • 1/2 ματσάκι φύλλα βασιλικού
  • 100 γρ. ταχίνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα κλωνάρια του σέλερι.

Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα κλωνάρια του σέλερι για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά.

Στη συνέχεια, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε τα τοματίνια αφού τα κόψουμε στη μέση, για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε την τομάτα κονκασέ, το αλάτι, το πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.

Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Ψιλοκόβουμε τα φύλλα του βασιλικού και τα ρίχνουμε στην σάλτσα.

Ανακατεύουμε και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ρίχνουμε το ταχίνι στο τηγάνι και ανακατεύουμε.

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.

Σουρώνουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.

ζυμαρικά, κυριακάτικο γεύμα, κυρίως γεύμα, λαχανικά, πιάτα light
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
45'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ