ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία σπαγγέτι παντζαριού Μέλισσα
- 400 γρ παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα
- 150 γρ. καρύδια
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 100 γρ παρμεζάνα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Πιπέρι
- 200γρ βαλεριάνα
- Ξύσμα από 2 λαιμ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. Ψήνουμε τα καρύδια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα για 5 με 7 λεπτά και κρατάμε μερικά για το σερβίρισμα. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, με βάση τις οδηγίες στο πακέτο. Κρατάμε ένα φλιτζάνι νερού από το βράσιμο και σουρώνουμε.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ για το πέστο και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το πέστο μας. Στην κατσαρόλα με τα σουρωμένα μακαρόνια προσθέτουμε λίγο από το νερό βρασίματος μαζί με την σάλτσα πέστο και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με φρέσκια βαλεριάνα, καβουρδισμένα καρύδια και ξύσμα από λαιμ.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
35'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ, ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ