ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Σπαγγετίνη Νο. 7
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1 κ.σ. σέλινο ψιλοκομμένο
- 2 καρότα τριμμένα
- 4 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 3 κ.σ. μαϊντανό
- 80gr μπέικον ψιλοκομμένο
- 200gr κιμά
- ½ ποτηράκι λευκό κρασί
- 150gr κρέμα γάλακτος
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά και σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και αφήνουμε να βράσουν για 20-25 λεπτά. Προσθέτουμε το ζαμπόν και το μπέικον, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο-λίγο την κρέμα. Ανακατεύουμε. Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει και σουρώσει τα μακαρόνια μας.
Μαγείρεμα τέλος. Το μόνο που μένει είναι ανακάτεμα και σερβίρισμα!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΝΟ. 7
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
50'
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ