ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 συσκευασίες Melissa Τορτελίνι μεσογειακή γέμιση
- 1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 κουτί ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
- 6 κ.σ. λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 ½ κ.σ. ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κρεμμυδάκι τριμμένο
- λίγο χοντροκομμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, το αλάτι και τη ζάχαρη. Βράζουμε για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τον βασιλικό και βράζουμε για 2 λεπτά ακόμη. Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει τα τορτελίνια και τα έχουμε στραγγίξει.
Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την σάλτσα, πασπαλίζουμε με τυρί, πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- MELISSA ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΓΕΜΙΣΗ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ