ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 συσκευασίες Melissa Τορτελίνι Ολικής Άλεσης
- 800gr gorgonzola ή blue cheese
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- ½ φλιτζάνι γάλα
- 3 κ.σ. βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι το βούτυρο να κάψει και σoτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι. Αφού ροδίσει, βγάζουμε από την φωτιά και το χτυπάμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα. Τα αφήνουμε να πάρουν μια ελαφριά βράση.
Ταυτόχρονα έχουμε βράσει τα τορτελίνια. Τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Πασπαλίζουμε με βασιλικό και… ώρα για φαγητό.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
- ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ GORGONZOLA