Μη κατηγοριοποιημένο
22/11/2022

Τα νέα ζυμαρικά Melissa με άλευρα οσπρίων είναι «Απροσδόκητα απολαυστικά»

Τα ζυμαρικά Melissa είναι το κλειδί της ευτυχίας! Είναι το αγαπημένο γεύμα μικρών και μεγάλων που θα μπορούσε να καταναλώνεται σε καθημερινή βάση. Πλέον αυτό γίνεται πραγματικότητα, με τα Melissa να φέρνουν ακόμα περισσότερες γεύσεις και λύσεις στο οικογενειακό τραπέζι χάρη στο λανσάρισμα της νέας σειράς ζυμαρικών με άλευρα οσπρίων. Ποιότητα, γεύση και διατροφικές αξίες ενώνονται σε μία πιρουνιά και μας κάνουν να χαμογελάμε.

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των ζυμαρικών με 30% φρέσκο πολτό λαχανικών, η Melissa καινοτομεί για ακόμα μία φορά προχωρώντας  ένα βήμα μπροστά στην plant based διατροφή. Μας συστήνει λοιπόν τα νέα της ζυμαρικά τα οποία παρασκευάζονται από 50% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού & 50% αλεύρι Κόκκινης Φακής, Αρακά & Ρεβιθιού προσφέροντάς μας 3 απολαυστικούς συνδυασμούς για να δοκιμάσουμε.

Τα ζυμαρικά Melissa πέτυχαν τη χρυσή συνταγή διατηρώντας την αγαπημένη γεύση και υφή των ζυμαρικών, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν σε όλους μας θρεπτικά συστατικά των οσπρίων. Τα Νέα Melissa με Όσπρια είναι όλα πλούσια σε φώσφορο, ενώ αποτελούν και  πηγή πρωτεϊνών & μαγγανίου προσδίδοντας στον οργανισμό όλα τα διατροφικά οφέλη χωρίς να υστερούν σε γεύση κάνοντάς τα «Απροσδόκητα απολαυστικά» ! Ταυτόχρονα το καθένα έχει να προσφέρει και κάτι διαφορετικό στη διατροφική εξίσωση: το Κοράλλι Ριγέ με Κόκκινη Φακή είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, το Σπαγγέτι με Ρεβίθι & οι Πλεξούδες με Αρακά είναι πηγή φυτικών ινών, ενώ οι τελευταίες αποτελούν και πολύτιμη πηγή σιδήρου.

Η νέα σειρά ζυμαρικών της Melissa θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, είτε πρόκειται για τον απόλυτο μακαρονά είτε για εκείνον που τα όσπρια δεν είναι και το πιο δυνατό του σημείο. Στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης μεσογειακής διατροφής τα Melissa με Όσπρια αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να αυξήσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο την κατανάλωση των οσπρίων ή αναζητούν επιπλέον πηγές πρωτεϊνών, μετάλλων & φυτικών ινών, ενώ θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες και οι προτιμήσεις υπάρχει ένα Melissa Για Όλους!

Αναζήτησε στη Melissa!