Το ταξίδι μας

Το ταξίδι των ζυμαρικών Melissa προς το πιάτο σας, ξεκινά από την Ελληνική γη.

Στο χωράφι όπου γίνεται η επιλογή της πρώτης ύλης, του σκληρού σιταριού. Και νοιαζόμαστε να επιλέγουμε πάντα το καλύτερο, γιατί ξέρουμε ότι αυτό είναι η βάση για την υψηλή ποιότητα και γεύση που θέλουμε να σας προσφέρουμε.

Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε την Ακαδημία Σίτου Melissa ώστε οι μακροχρόνιοι συνεργάτες μας, οι τοπικοί παραγωγοί, να συνεχίσουν να φροντίζουν την γη με τις πιο σύγχρονες γεωργικές πρακτικές και να προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο ακόμα περισσότερα.

Με τον θερισμό κάθε Ιούνιο, η φροντίδα που ξεκίνησε στο χωράφι συνεχίζεται για κάθε κόκκο σιταριού μέχρι να έχουμε το πιο εκλεκτό σιμιγδάλι.

Από εκεί στο μακαρονοποιείο και στα ειδικά ζυμωτήρια, δημιουργούμε όλες τις διαφορετικές σειρές ζυμαρικών που στη συνέχεια συσκευάζονται για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (και του εξωτερικού).

Αυτό είναι το ταξίδι γεμάτο φροντίδα από τη Melissa που φτάνει στο πιάτο κάθε μακαρονά. Για να μπορούν όλοι να απολαύσουν μια γευστική εμπειρία που προκύπτει μέσα από αγνά και προσεγμένα υλικά από την Ελληνική γη, να ανακαλύψουν μια γκάμα επιλογών που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι που μπορεί να γεμίσει το τραπέζι σας με κλασσικές και μαμαδίστικες (αγαπημένες) γεύσεις, σύγχρονες και ανατρεπτικές προτάσεις και επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας.

Από το χθες, στο αύριο και για πάντα.

MELISSA

Αναζήτησε στη Melissa!