Μη κατηγοριοποιημένο
14/10/2020

Η MELISSA συνεργάζεται με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια

Στη Melissa ξέρουμε πως το οικογενειακό τραπέζι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρουμε πως οι οικογένειες παίρνουν αποφάσεις μπροστά από ένα ζεστό πιάτο λαχταριστά μακαρόνια, σκέφτονται την επόμενη ημέρα, κάνουν σχέδια για το μέλλον, θυμούνται όμορφες στιγμές. Ξέρουμε πως για να φτάσεις στο τέλειο οικογενειακό τραπέζι, θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλές παραλλαγές, συνταγές, συνδυασμούς. Ξέρουμε πως η πρώτη δοκιμή είναι πολύ σημαντική.. όπως είναι ακριβώς και το πρώτο βήμα..

Το πρώτο βήμα στα αποδυτήρια, το πρώτο βήμα στο γήπεδο, το πρώτο βήμα στο βάθρο. Ο Στέφανος έχει κάνει πολλά πρώτα βήματα και ξέρει. Ξέρει πως με τη σκληρή δουλειά μπορείς να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πως η προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι αυτή που θα σε κάνει να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάθε περίπτωση. Ξέρει πως πρέπει να μείνεις πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που σου δίδαξε η οικογένειά σου. Ξέρει πως τα πρώτα μας όνειρα τα άκουσαν οι γονείς μας.. εκεί στο οικογενειακό τραπέζι..

Ξέρει πως μετά από την κάθε ημέρα, θα έχει πάντα μία θέση στο στρωμένο οικογενειακό τραπέζι.

Η Melissa συνεργάζεται για τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με τίτλο «Ο δρόμος προς την κορυφή» με τον Στέφανο Τσιτσιπά, έναν αθλητή που έχει διακριθεί τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων για την αστείρευτη ενέργειά του, τον επαγγελματισμό του αλλά και τους δεσμούς με την οικογένειά του. Στέφανος και Melissa μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Είναι η σκληρή δουλειά, η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις και η προσήλωση στο στόχο που θα αντιμετωπίσει κάθε εμπόδιο και θα οδηγήσει στην κορυφή.

Η νέα αυτή συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στη Melissa να μιλήσει για τα στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα της, μέσω ενός αθλητή που έκανε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο να γνωρίσει αλλά και να αγαπήσει το τένις. Ίσως και όσο αγαπάει τα μακαρόνια..

Αναζήτησε στη Melissa!