Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Ο ΔΡΟΜΟΣ
  • Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Στέφανο δεν ήταν εύκολος. Για να φτάσει στο όνειρό του έπρεπε να κάνει θυσίες από μικρός. Έπρεπε να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να ξεπερνάει και τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έπρεπε να μείνει πιστός στις αξίες σε όλα όσα έμαθε από την οικογένειά του. Να μένει πιστός σε όλα όσα έμαθε γύρω από το τραπέζι που μοιραζόντουσαν την αγαπημένη τους γεύση Melissa.
  • Διαγωνισμοί Melissa
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 400 γρ. σπαγγέτι, High Protein
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. άνηθο
  • 2 κ.σ. δυόσμο
  • 1 σκ. σκόρδο
  • αλάτι πιπέρι
  • 500 γρ. σπανάκι baby
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος light, ή τυρί κρέμα light
  • ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
  • 50 γρ. ξίδι
  • 4 αβγά
  • Για το σερβίρισμα
  • ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι.

Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον δυόσμο, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι το σπανάκι και σοτάρουμε 6-7 λεπτά να πέσει ο όγκος από το σπανάκι.

Παράλληλα, σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι, τα σπαγγέτι και βράζουμε για 7 λεπτά.

Προσθέτουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, τα σπαγγέτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε.

Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσει.

Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε λίγο ξίδι, σπάμε μέσα το αβγό και το βάζουμε στην κατσαρόλα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα αβγά.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τα ποσέ αβγά, ελαιόλαδο, πιπέρι και παρμεζάνα.

γρήγορα πιάτα, κυρίως γεύμα, πιάτα light
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ HIGH PROTEIN
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ HIGH PROTEIN
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
20'
HEALTHY ΑΒΓΑ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ HIGH PROTEIN ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ