- 400 γρ. σπαγγέτι, High Protein
- 1 κρεμμύδι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. άνηθο
- 2 κ.σ. δυόσμο
- 1 σκ. σκόρδο
- αλάτι πιπέρι
- 500 γρ. σπανάκι baby
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος light, ή τυρί κρέμα light
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 50 γρ. ξίδι
- 4 αβγά
- Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- παρμεζάνα
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον δυόσμο, το σκόρδο και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι το σπανάκι και σοτάρουμε 6-7 λεπτά να πέσει ο όγκος από το σπανάκι.
Παράλληλα, σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι, τα σπαγγέτι και βράζουμε για 7 λεπτά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, τα σπαγγέτι, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά μια κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσει.
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε λίγο ξίδι, σπάμε μέσα το αβγό και το βάζουμε στην κατσαρόλα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα αβγά.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τα ποσέ αβγά, ελαιόλαδο, πιπέρι και παρμεζάνα.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ HIGH PROTEIN
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ HIGH PROTEIN
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
