ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 500 γρ. Σπαγγέτι Νο 6 Melissa
- ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ:
- 3 κούπες φυλλαράκια πλατύφυλλου βασιλικού
- 1/2 κούπα κουκουνάρι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα παρμεζάνα
- αλάτι – πιπέρι
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινώ βράζοντας τα σπαγγέτι al dente σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει.
Λίγο πριν σουρώσω τα μακαρόνια κρατώ 1/2 κούπα από το νερό του βρασμού τους.
Πλένω με τρεχούμενο νερό τα φυλλαράκια του βασιλικού και τα στεγνώνω σκουπίζοντάς τα καλά ταμποναριστά με μια πετσέτα κουζίνας.
Στη συνέχεια προσθέτω όλα τα υλικά για το πέστο στον πολυκόφτη και τα αλέθω μέχρι να πάρω ένα παχύρευστο πέστο βασιλικού.
Όταν τα μακαρόνια είναι έτοιμα, τα σουρώνω και προσθέτω το πέστο βασιλικού καθώς και την μισή κούπα που κράτησα από το νερό του βρασμού τους.
Ανακατεύω καλά τα ζυμαρικά και σερβίρω.
- Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamatsita.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ NO6 ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
15'
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMATSITA