ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Αχιβάδα
- 350gr σολομό κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 4 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 5 κ.σ. μπρικ
- 10 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε φετούλες
- 6 κ.σ. άνηθο
- 4 κ.σ. μαϊντανό
- 4 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Έτοιμη η μακαρονάδα μας!
EXTRA TIP
Η σκελίδα σκόρδου τοποθετείται μέσα στο λάδι για 5 ώρες πριν εκτελέσουμε τη συνταγή. Έτσι το λάδι μας είναι αρωματισμένο.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΑΧΙΒΑΔΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΧΙΒΑΔΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ