ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Στριφτό
- 200gr τόνος σε λάδι
- 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουτί τοματάκι ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
- 3 κ.σ. κάπαρη
- ½ κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά μέχρι να ξανθύνει. Ρίχνουμε την πιπεριά και το τοματάκι και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Προσθέτουμε τον τόνο, την κάπαρη, τον μαϊντανό, το αλάτι και ½ φλιτζάνι νερό. Ανακατεύουμε και βράζουμε για 15 λεπτά. Ταυτόχρονα σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τις βίδες. Βγάζουμε από τη φωτιά τη σάλτσα και ρίχνουμε τον βασιλικό. Ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια καλά και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα.
Ένα τελευταίο ανακάτεμα και τέλος!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΤΡΙΦΤΟ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
40'
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΟ