Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Ο ΔΡΟΜΟΣ
  • Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Στέφανο δεν ήταν εύκολος. Για να φτάσει στο όνειρό του έπρεπε να κάνει θυσίες από μικρός. Έπρεπε να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να ξεπερνάει και τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έπρεπε να μείνει πιστός στις αξίες σε όλα όσα έμαθε από την οικογένειά του. Να μένει πιστός σε όλα όσα έμαθε γύρω από το τραπέζι που μοιραζόντουσαν την αγαπημένη τους γεύση Melissa.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ MELISSA ΟΛΙΚΗΣ:
Κρύα σαλάτα με στριφτό ολικής άλεσης με κρέμα πέστο βασιλικού και τοματίνια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 πακέτο στριφτό Melissa ολικής άλεσης
  • 6 κ.σ. κρέμα κάσιους
  • 3 κ.σ.pesto βασιλικού
  • 20 ντοματίνια
  • 4 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασσο
  • 1 πακέτο φύλλα άγριας ρόκας
  • Κρέμα μπαλσάμικο
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΚΑΣΙΟΥΣ:
  • 100 γρ. κάσιους ωμά
  • 100 ml. νερό
  • 3 γρ. αλάτι
  • 15 γρ. ξύδι
  • 70 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα πιπέρι μαύρο
  • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ PESTO ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (υλικά για 150 γρ.):
  • 22,5 γρ. βασιλικός φρέσκος
  • 27,5 γρ. κουκουνάρι
  • 6,25 γρ. αλάτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 42,5 γρ. παρμεζάνα
  • 75 γρ. ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την κρέμα κάσιους, αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
Για το pesto βασιλικού αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα κρυώνουμε κάτω απο τρεχούμενο νερό. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με την κρέμα κάσιους, το σχοινόπρασσο και το pesto βασιλικού.Σερβίρουμε σε πιάτα και από πάνω βάζουμε τα ντοματίνια κομμένα σε φέτες, λίγα φύλλα ρόκας, τριμμένο πιπέρι και κρέμα μπαλσάμικο.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ/ΜΕΡΙΔΑ: Θερμίδες: 508/ Πρωτεϊνες: 14/ Υδατάνθρακες: 68/ Λιπαρά: 20

 

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ NUTRITION SOLUTIONS