ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 400 γρ. Melissa σπαγγέτι με σπανάκι
- 1 κρεμμύδι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ ματσάκι άνηθο
- 300 γρ. σπανάκι
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 300 γρ. φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον βάζουμε στο τηγάνι.
- Βάζουμε το σπανάκι κομμένο σε κομμάτια, αλάτι και σοτάρουμε 4-5 λεπτά να μαλακώσει το σπανάκι και να πέσει ο όγκος του.
- Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε αλάτι, τα ζυμαρικά και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι το τυρί κρέμα, 1-2 κουταλιές της σούπας νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.
- Προσθέτουμε φέτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε.
- Χρησιμοποιούμε μία λαβίδα για να μεταφέρουμε τα ζυμαρικά από την κατσαρόλα στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από την φωτιά.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ