ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία κοράλλι ριγέ με κοκκινη φακή
- 4 κολοκυθάκια μικρά, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 400 γραμμάρια κίτρινα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 4 κ.σ. Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 τεμάχια μοτσαρέλα ή μοτσαρέλα buffala
- 100 γραμμάρια φιστίκι Αιγινης ,χοντροσπασμενο
- Φυλλαράκια βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα κολοκυθάκια σε ενα τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουνε για 3-4 λεπτά.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, με βάση τις οδηγίες στο πακέτο.
Σουρώνουμε καλά και τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα ντοματίνια, το ξύσμα λεμονιου μαζί με τον χυμό. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Σπάμε με το χέρι την μοτσαρελα σε κομμάτια και προσθέτουμε στην σαλάτα μας. Σερβίρουμε σε μπολ και πασπαλίζουμε με φιστίκι και φυλλαράκια βασιλικού.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΟΣΠΡΙΑ
- ΚΟΡΑΛΛΙ ΡΙΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΚΗ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΡΑΛΛΙ ΡΙΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΚΗ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ