ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Σπαγγέτι Νο. 6
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 150gr φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
- 10 μαύρες ελιές κομμένες στα δύο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κουτί με ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκόρδο ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κ.σ. σέλινο
- 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, την κανέλα, το σέλινο και την πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν. Ταυτόχρονα, βράζουμε και σουρώνουμε τα μακαρόνια.
Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τη φέτα, τη ρίγανη και τις ελιές. Αυτό ήταν!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ. 6
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
40'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ