fbpx
Asset 3melissa_logo_en
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Melissa για όλους
  • Διαγωνισμοί Melissa
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Melissa Ταλιατέλλες
  • ½ κ.γ. σαφράν
  • 1 κ.σ. τυρί κρέμα
  • 200gr κρέμα γάλακτος light
  • 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
  • 3 κ.σ. παρμεζάνα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 πράσο ψιλοκομμένο
  • ½ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε ελαφρά το σκόρδο και προσθέτουμε το κρέας. Μόλις πάρει χρώμα το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το πράσο και την πιπεριά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μετά από 5 λεπτά προσθέτουμε το σαφράν. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθεί 5-6 λεπτά.

Ρίχνουμε την κρέμα και σβήνουμε τη φωτιά. Βάζουμε τα τυριά, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με φρέσκο βασιλικό.

Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και απολαμβάνουμε.

ζυμαρικά, κυρίως γεύμα, λαχανικά, χοιρινό
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
  • ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
50'
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ