- 500 γρ. κολοκύθα, καθαρισμένη από φλούδα και σπόρους
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ξερό
- 2 σκ. σκόρδο
- 10 φύλλα φασκόμηλου, ψιλοκομμένα
- 150 γρ. μπέικον, σε κομμάτι
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 300 γρ. νερό, βραστό
- 400 γρ πένες High protein
- 1 κύβο κότας
- Αλάτι
- Για το σερβίρισμα
- φύλλα φασκόμηλου, φρέσκα
- παρμεζάνα, τριμμένη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
- φουντούκια
Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Αφαιρούμε τη φλούδα με ένα μαχαίρι και την κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτιά να κάψει. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την κολοκύθα και σοτάρουμε.
Κόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το φασκόμηλο, το μπέικον σε μικρά κομμάτια, μία γεμάτη κουταλιά της σούπας βούτυρο και σοτάρουμε όλα τα υλικά 2-3 λεπτά για να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε την κολοκύθα 8-10 λεπτά να βράσει.
Βάζουμε τον κύβο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά για να λιώσει ο ζωμός.
Για τις πέννες
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τις πένες.
Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν οι πένες είναι έτοιμες, σουρώνουμε και τις μεταφέρουμε αμέσως στο τηγάνι με το μείγμα της κολοκύθας.
Μεταφέρουμε σε πιατέλα σερβιρίσματος.
Για το σερβίρισμα
Τοποθετούμε ένα τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια. Ψήνουμε για λίγα λεπτά.
Όταν τα φουντούκια είναι έτοιμα, τα αφαιρούμε από το τηγάνι, τα τυλίγουμε και τα σπάμε.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο φασκόμηλο, τριμμένη παρμεζάνα, ελαιόλαδο
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ HIGH PROTEIN
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ HIGH PROTEIN
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
