fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Ανακαλύψτε την ιστορία της Melissa ανά τα χρόνια, γιατί τα ζυμαρικά είναι το καλύτερο φαγητό παγκοσμίως καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής των ζυμαρικών μας.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Λιγκουίνι Melissa Χρυσή Επιλογή
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 15 τοματίνια
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
  • Ζαμπόν σε κύβους
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κύβο ζωμού λαχανικών
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
  • Λίγη τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, τον κύβο, την πιπεριά και 2 κουταλιές της σούπας από το νερό. Μετά από 1 λεπτό προσθέτουμε τα τοματίνια, τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το ζαμπόν.

Αφήνουμε να βράσουν 3 λεπτά. Ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό και σβήνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τον βασιλικό και την κρέμα γάλακτος. Σκεπάζουμε το τηγάνι. Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρουμε αμέσως.

ζαμπόν, κυριακάτικο γεύμα, κυρίως γεύμα, λαχανικά, σιμιγδάλι, τηγάνι
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ