ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 πακέτο ταλιατέλες Melissa
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον, λεπτοκομμένες
- 150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κούπα ζωμό κοτόπουλου
- 1 χούφτα μαϊντανό
- 2 κρόκους αυγών και 1 αυγό
- 2 κούπες παρμεζάνα
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε το μπέικον στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι.
Προσθέτουμε το σκόρδο.
Ρίχνουμε το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνουμε με τον ζωμό κοτόπουλου.
Ρίχνουμε τον μαιντανό.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την παρμεζάνα με τα αυγά.
Ρίχνουμε 3 κ.σ. νερό που έχουμε κρατήσει από τις ταλιατέλες και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε αλλη λίγη τριμμένη παρμεζάνα.
Τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ MELISSA
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΑΠΟ ΤΗ MAMAKNOWS