fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Ανακαλύψτε την ιστορία της Melissa ανά τα χρόνια, γιατί τα ζυμαρικά είναι το καλύτερο φαγητό παγκοσμίως καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής των ζυμαρικών μας.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Λιγκουίνι Melissa Χρυσή Επιλογή
  • 1 μικρό πεπόνι καθαρισμένο, χωρίς σπόρια και κομμένο σε κύβους
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι φασολάκια βρασμένα
  • 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 250gr κρέμα γάλακτος
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • 100gr παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Σοτάρουμε το μπέικον για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το πεπόνι και τα φασολάκια και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα περισσότερα υγρά. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμόνι και τον πελτέ και ανακατεύουμε για 6-7 λεπτά.

Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και προαιρετικά λίγο χοντροκομμένο πιπέρι. Ταυτόχρονα, σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τα λιγκουίνι. Μόλις είναι έτοιμα και στραγγισμένα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και σερβίρουμε.

Σερβίρουμε προαιρετικά με τριμμένη παρμεζάνα.

ζυμαρικά, κατσαρόλα, λαχανικά, οικονομικά, φρούτα
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
60'
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ