ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Λιγκουίνι Melissa Χρυσή Επιλογή
- 1 μικρό πεπόνι καθαρισμένο, χωρίς σπόρια και κομμένο σε κύβους
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 1 φλιτζάνι φασολάκια βρασμένα
- 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 250gr κρέμα γάλακτος
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 100gr παρμεζάνα τριμμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Σοτάρουμε το μπέικον για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε το πεπόνι και τα φασολάκια και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθούν τα περισσότερα υγρά. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμόνι και τον πελτέ και ανακατεύουμε για 6-7 λεπτά.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και προαιρετικά λίγο χοντροκομμένο πιπέρι. Ταυτόχρονα, σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τα λιγκουίνι. Μόλις είναι έτοιμα και στραγγισμένα, ρίχνουμε από πάνω την σάλτσα και σερβίρουμε.
Σερβίρουμε προαιρετικά με τριμμένη παρμεζάνα.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
- ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
60'
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΠΕΠΟΝΙ