fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Πέννες ριγέ Melissa Χρυσή Eπιλογή
  • 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
  • 200γρ χαλούμι ψημένο και κομμένο σε κύβους
  • 1 ½ κ.σ. κάπαρη
  • 1 κολοκυθάκι σε ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη
  • 200gr ντοματάκι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • ½ σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 8 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε την μελιτζάνα στο αλάτι για ½ ώρα και μετά την ξεπλένουμε καλά. Σε βαθύ τηγάνι, βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε την μελιτζάνα.

Μετά από 2 λεπτά, ρίχνουμε το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι, την πιπεριά, την ντομάτα και το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την κάπαρη και βράζουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε την ρίγανη και σβήνουμε με κρασί. Ταυτόχρονα έχουμε βράσει και σουρώσει τις πέννες. Ανακατεύουμε καλά τη σάλτσα και το χαλούμι με τα καυτά ζυμαρικά, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί και σερβίρουμε.

ζυμαρικά, κυρίως γεύμα, μελιτζάνα, τηγάνι, χαλούμι
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ ΧΡΥΣΗ EΠΙΛΟΓΗ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
60'
ΠΕΝΝΕΣ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΜΙ