ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Σπαγγέτι Νο.6
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 10 ελιές κομμένες στα δύο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ντοματάκι ψιλοκομμένο
- 1 τομάτα τριμμένη
- λίγα φύλλα σπανάκι πλυμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- 1/3 κ.γ. μπούκοβο
- 3 κ.σ. κατίκι
- 250 γρ. φέτα σκληρή κομμένη σε κύβους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σoτάρουμε το σκόρδο.
Προσθέτουμε την ντομάτα, το τοματάκι, το μπούκοβο και την πιπεριά. Αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια τα περνάμε στο blender. Ανακατεύουμε την σάλτσα με τις ελιές, το κατίκι και την φέτα. Βάζουμε τα μακαρόνια μας να βράσουν. Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε μαζί με την σάλτσα.
Διακοσμούμε με τα φύλλα από το σπανάκι και τέλος!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΟ 6
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
40'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ