ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία πέννες ριγέ Melissa
- 100ml ελαιόλαδο
- 1 χούφτα αποξηραμένο βασιλικό
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 250ml κρέμα γάλακτος
- 200gr ρεγκάτο τριμμένο
- 200gr μοτσαρέλα τριμμένη
- 100ml ζωμού λαχανικών
- 500gr χυμό τομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε μια κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνουμε το λάδι μέχρι να κάψει. Ρίχνουμε τη τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τον βασιλικό και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, ρίχνουμε τον ζωμό και τον αφήνουμε μέχρι να βράσει.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει και έπειτα ρίχνουμε τις πέννες. Μόλις η σάλτσα έχει απορροφήσει τα υγρά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε από τη φωτιά τη σάλτσα. Στραγγίζουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ρίχνουμε το ρεγκάτο και την μοτσαρέλα και ανακατεύουμε. Έτοιμο το πιάτο μας!
EXTRA TIP
Συνόδεψέ το με ένα ποτήρι λευκό κρασί.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ