Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • Συμβουλές Υγείας
  • Μοναδικές συμβουλές υγείας από τους ειδικούς μας συνεργάτες
  • Ο ΔΡΟΜΟΣ
  • Ο δρόμος προς την κορυφή για τον Στέφανο δεν ήταν εύκολος. Για να φτάσει στο όνειρό του έπρεπε να κάνει θυσίες από μικρός. Έπρεπε να ξεπερνάει τις δυσκολίες, να ξεπερνάει και τον εαυτό του και να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έπρεπε να μείνει πιστός στις αξίες σε όλα όσα έμαθε από την οικογένειά του. Να μένει πιστός σε όλα όσα έμαθε γύρω από το τραπέζι που μοιραζόντουσαν την αγαπημένη τους γεύση Melissa.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία πέννες ριγέ Melissa
  • 100ml ελαιόλαδο
  • 1 χούφτα αποξηραμένο βασιλικό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
  • 250ml κρέμα γάλακτος
  • 200gr ρεγκάτο τριμμένο
  • 200gr μοτσαρέλα τριμμένη
  • 100ml ζωμού λαχανικών
  • 500gr χυμό τομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε μια κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνουμε το λάδι μέχρι να κάψει. Ρίχνουμε τη τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τον βασιλικό και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, ρίχνουμε τον ζωμό και τον αφήνουμε μέχρι να βράσει.

Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε νερό να βράσει και έπειτα ρίχνουμε τις πέννες. Μόλις η σάλτσα έχει απορροφήσει τα υγρά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε από τη φωτιά τη σάλτσα. Στραγγίζουμε τις πέννες και τις ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα. Ρίχνουμε το ρεγκάτο και την μοτσαρέλα και ανακατεύουμε. Έτοιμο το πιάτο μας!

EXTRA TIP
Συνόδεψέ το με ένα ποτήρι λευκό κρασί.
γρήγορα πιάτα, εορταστικό, ζυμαρικά, κυριακάτικο γεύμα, κυρίως γεύμα
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
  • ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ