ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 πακέτο ριγκατόνι Melissa
- 1 στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κούπα σάλτσα πέστο
- 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 κούπες νερό
- Για τη σάλτσα
- 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κ.σ. κουκουνάρι
- ¾ παρμεζάνα τριμμένη
- ¾ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε το κοτόπουλο σε ένα σχαροτήγανο.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε για 10 περίπου λεπτά (μέχρι να είναι έτοιμα τα ριγκατόνι).
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
15'
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMAKNOWS