ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 κούπες σιμιγδάλι χονδρό Melissa
- 1/4 κούπας σπορέλαιο
- 2 κούπες ζάχαρη
- 4 κούπες νερό
- 100 γρ. cranberries
- 150 γρ. κουβερτούρα
- Ρόδι, για πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το σπορέλαιο και το σιμιγδάλι Melissa και τα ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει λίγο το σιμιγδάλι.
Παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι σε ένα άλλο κατσαρολάκι.
Ρίχνουμε το σιρόπι με μία κουτάλα σιγά σιγά μέσα στο σιμιγδάλι προσέχοντας πολύ να μην καούμε, γιατί το σιμιγδάλι πετάγεται.
Μόλις ρίξουμε όλο το σιρόπι, προσθέτουμε την κουβερτούρα και την ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε τα cranberries και τα ενσωματώνουμε στον χαλβά.
Βάζουμε τον χαλβά σε μία φόρμα με τρύπα στη μέση και τον αφήνουμε για τουλάχιστον μία ώρα να κρυώσει.
Τον πασπαλίζουμε με ρόδι και τον τρώμε.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
- ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΔΡΟ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMAKNOWS