fbpx
Melissa logo-academy-svg
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Melissa. Αγάπη για τα ζυμαρικά. Από πάντα, για πάντα.
  • ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ!
  • Ανακαλύψτε την ιστορία της Melissa ανά τα χρόνια, γιατί τα ζυμαρικά είναι το καλύτερο φαγητό παγκοσμίως καθώς και τις διαδικασίες παραγωγής των ζυμαρικών μας.
  • ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα της Melissa.
  • ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ
  • Όλα τα προϊόντα της Melissa: Κλασική σειρά, Χρυσή επιλογή, Ολικής Άλεσης, Gluten Free, BIO, High Protein, με Β-Γλυκάνη, Pasta Kids και Σιμιγδάλι.
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ MELISSA
  • Πρωτότυπες και κλασικές συνταγές με ποικιλία υλικών για όλες τις προτιμήσεις, προσκεκλημένοι chefs και bloggers, σας προσκαλούν να γνωρίσετε καλύτερα τα ζυμαρικά Melissa.
  • ΙΣΤΟΡΙΕΣ
  • Τα ζυμαρικά Melissa είναι η αρχή. Η αφορμή για να ξεκινήσουν ολόκληρες ιστορίες που έχουν πάντα το πιό απολαυστικό τέλος. Όλοι μαζί μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, γύρω από ένα πιάτο με λαχταριστά μακαρόνια Melissa. Γιατί τα μακαρόνια Melissa είναι αυτά που αγαπάς για τη γεύση τους και θέλεις πάντα να τα μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς.
  • Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ
  • Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, από το 2014, η Melissa επενδύει στη γνώση και την εξέλιξη των επαγγελματιών του κλάδου.
Search
Search
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Σπαγγέτι Melissa Χρυσή Επιλογή
  • 500 gr σπαράγγια φρέσκα
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • ½ κ.σ. αλεύρι
  • 3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • ½ κύβο ζωμό κρέατος
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα σπαράγγια για 5-6 λεπτά. Κρατάμε τις κορυφές τους και τα υπόλοιπα τα αλέθουμε στο μύλο. Σε βαθύ σκεύος, βάζουμε το βούτυρο να κάψει. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά για να μη σβολιάσει.

Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τον κύβο ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε τον πουρέ των σπαραγγιών, την παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσει ελαφρά για 5΄ σε πολύ χαμηλή φωτιά.

Ταυτόχρονα, σε άλλη κατσαρόλα έχουμε βάλει νερό να βράσει και έχουμε ρίξει τα σπαγγέτι. Σουρώνουμε τα μακαρόνια, περιχύνουμε με τη σάλτσα και προσθέτουμε τις κορυφές των σπαραγγιών. Ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.

γρήγορα πιάτα, ζυμαρικά, κατσαρόλα, λαχανικά, οικονομικά, πιάτα για φοιτητές
  • Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  • Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
  • ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
  • Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
  • ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
ΧΡΟΝΟΣ
30'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΡΥΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ