ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 400 γρ. Σπαγγέτι Melissa με καρότο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι λευκό
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
- 1 κεσεδάκι cottage cheese
- Αλάτι, 2 πρέζες
- ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- 2-3 φύλλα Βασιλικού
- Παρμεζάνα flakes
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια σε κύβους και το σκόρδο.
- Βάζουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι με το σκόρδο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε την μαύρη ζάχαρη για να καραμελώσουν και στη συνέχεια ρίχνουμε και το κολοκυθάκι στο τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν για 3-4 λεπτά.
- Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε αλάτι, τα ζυμαρικά Melissa με καρότο και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά προσθέτουμε το cottage cheese και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από την φωτιά.
- Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγα φύλλα βασιλικού και flakes παρμεζάνας.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ COTTAGE CHEESE ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ