ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 πακέτο σπαγγέτι β-γλυκάνη Melissa
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 κ.σ. μπαλσάμικο
- 1κ.σ. μουστάρδα
- 20-25 ντοματίνια
- κάπαρη σε άλμη
- ½ κούπα ελαιόλαδο
- 1κ.σ. αλάτι χοντρό
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- ξύσμα από μισό λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μισή ρόκα με τα ντοματίνια που τα έχουμε κόψει σε ροδέλες, μαζί με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη, το αλάτι και την μουστάρδα.
Μόλις τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα και όσο είναι ζεστά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Σε ένα άλλο μπολ έχουμε βάλει την υπόλοιπη ρόκα με μια κουταλιά ελαιόλαδο τα ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γυαλίσει.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιάτα με την υπόλοιπη ρόκα από πάνω και φρέσκο πιπέρι.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ Β-ΓΛΥΚΑΝΗ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ Β-ΓΛΥΚΑΝΗ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
15'
ΣΠΑΓΓΕΤΙ Β-ΓΛΥΚΑΝΗ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΡΟΚΑ