Σπαγγέτι β-γλυκάνη με ντοματίνια, κάπαρη και ρόκα
γρήγορα πιάταζυμαρικάκυρίως γεύμαλαχανικάπιάτα lightπιάτα για φοιτητές

Σπαγγέτι β-γλυκάνη με ντοματίνια, κάπαρη και ρόκα

ΧΡΟΝΟΣ: 15'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
SHARE:
ΧΡΟΝΟΣ
15'
ΜΕΡΙΔΕΣ
4
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 πακέτο σπαγγέτι β-γλυκάνη Melissa
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 κ.σ. μπαλσάμικο
  • 1κ.σ. μουστάρδα
  • 20-25 ντοματίνια
  • κάπαρη σε άλμη
  • ½ κούπα ελαιόλαδο
  • 1κ.σ. αλάτι χοντρό
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ξύσμα από μισό λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μισή ρόκα με τα ντοματίνια που τα έχουμε κόψει σε ροδέλες, μαζί με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη, το αλάτι και την μουστάρδα.

Μόλις τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα και όσο είναι ζεστά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Σε ένα άλλο μπολ έχουμε βάλει την υπόλοιπη ρόκα με μια κουταλιά ελαιόλαδο τα ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γυαλίσει.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιάτα με την υπόλοιπη ρόκα από πάνω και φρέσκο πιπέρι.

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την μισή ρόκα με τα ντοματίνια που τα έχουμε κόψει σε ροδέλες, μαζί με το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη, το αλάτι και την μουστάρδα.

Μόλις τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα και όσο είναι ζεστά, ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Σε ένα άλλο μπολ έχουμε βάλει την υπόλοιπη ρόκα με μια κουταλιά ελαιόλαδο τα ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γυαλίσει.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια σε πιάτα με την υπόλοιπη ρόκα από πάνω και φρέσκο πιπέρι.

Η συνταγή έγινε με σειρά Β-γλυκάνη

Β-γλυκάνη

Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.

Αυθεντικές & γευστικές συνταγές της Melissa
Αυθεντικές & γευστικές
συνταγές της Melissa

Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.

Αναζήτησε στη Melissa!