ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Ταλιατέλλες
- 5 κ.σ. βούτυρο
- 5 κ.σ. κρεμμύδι τριμμένο
- 150gr ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες
- 350gr μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα τέσσερα
- 300gr κρέμα γάλακτος
- 60gr παρμεζάνα τριμμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- Λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε μια κατσαρόλα βάζουμε 3 κ.σ. βούτυρο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε τα υλικά μέχρι να πιούν όλο το νερό τους.
Ρίχνουμε το ζαμπόν και μαγειρεύουμε για 4-5 λεπτά ακόμη. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να βράσει ελαφρά. Τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά.
Ταυτόχρονα, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά. Τα σουρώνουμε, τα βουτυρώνουμε, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.
Γιάμι!
EXTRA TIP
Τα μανιτάρια καθαρίζονται, ξεφλουδίζοντάς τα και σκουπίζοντάς τα με ένα βουρτσάκι. Μη τα πλύνετε με νερό καθώς θα το απορροφήσουν όλο.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ