ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Φιογκάκι Melissa
- 250gr καπνιστό σολομό σε κομμάτια
- 60ml βότκα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 20gr βούτυρο
- 150gr τυρί κρέμα light
- 100ml γάλα
- 100ml κρέμα γάλακτος light
- 1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο
- 1 πρέζα εστραγκόν αποξηραμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα φιογκάκια. Μόλις βράσουν, τα στραγγίζουμε και τα βουτυρώνουμε. Σε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τον σολομό και τη βότκα και ανακατεύουμε για ακόμα 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το θυμάρι και το εστραγκόν και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Τραβάμε από τη φωτιά το τηγάνι και ρίχνουμε τη σάλτσα στα φιογκάκια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Καλή όρεξη!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΦΙΟΓΚΑΚΙ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
20'
ΦΙΟΓΚΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ