ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Ταλιατέλλες
- 1kg κατσικάκι σε μερίδες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κουτί τοματάκι ψιλοκομμένο
- 1 τομάτα φρέσκια τριμμένη
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 φύλλο δάφνης
- 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 2 πρέζες αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το κρέας, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το μπέικον, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
Ρίχνουμε την τομάτα, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τη δάφνη, το αλατοπίπερο και 3 ποτήρια νερό. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να ψηθεί το κρέας. Προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να βράσουν για 7-9 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.
Γιάμι!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
60'
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ