ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- ½ κούπα ηλιέλαιο
- 1 κούπα σιμιγδάλι χονδρό
- 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 65%
- 3 κούπες ζάχαρη
- 4 κούπες νερό
- 2 πορτοκάλια
- 200 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια ψιλοκομμένα
- Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. μαύρη κουβερτούρα λιωμένη
- 100 γρ. λευκή κουβερτούλα λιωμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Άκη Πετρετζίκη.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ
- ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
60'
ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ