ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Σπαγγέτι No 6 Mellisa που μας έχουν μείνει
- 2 αυγά
- Αλάτι & πιπέρι
- Ντομάτα κομμένη σε ροδέλες, προαιρετικά
- Τυρί τριμμένο, προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τα μακαρόνια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε ρίχνουμε τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε.
Τα περιχύνουμε επάνω από τα μακαρόνια και μόλις ροδίσει το αυγό από τη μία μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη, όπως κάνουμε στην ομελέτα.
Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες και την απλώνουμε επάνω από την ομελέτα
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Mamaknows
EXTRA TIP
Η συγκεκριμένη συνταγή, μπορεί να γίνει με όλα τα spaghetti που μας έχουν μείνει από την προηγούμενη μέρα (σίτου, ολικής άλεσης, gluten free ή με δίκοκκο σιτάρι)
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙ NO6
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
10'
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MAMAKNOWS