Σουφλέ τυριών με κοράλλι
ζυμαρικάκυριακάτικο γεύμακυρίως γεύμαοικονομικάφούρνος

Σουφλέ τυριών με κοράλλι

ΧΡΟΝΟΣ: 10'
ΜΕΡΙΔΕΣ: 6
SHARE:
ΧΡΟΝΟΣ
10'
ΜΕΡΙΔΕΣ
6
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 1 συσκευασία Melissa Κοράλλι
  • 320gr ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 320gr μπέικον ψιλοκομμένο
  • ¼ του κιλού regato τριμμένο
  • ¼ του κιλού κασέρι τριμμένο
  • 250gr κρέμα γάλακτος
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κύβο ζωμού κρέατος (ή κοτόπουλου)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε το κοράλλι μαζί με τον κύβο για 6 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ανακατεύουμε καλά με το βούτυρο, το ζαμπόν, το μπέικον και το μισό τυρί, τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε την κρέμα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.

Βγάζουμε από τον φούρνο και απολαμβάνουμε την μυρωδιά, όσο σερβίρουμε!

Βράζουμε το κοράλλι μαζί με τον κύβο για 6 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα ανακατεύουμε καλά με το βούτυρο, το ζαμπόν, το μπέικον και το μισό τυρί, τα βάζουμε σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε την κρέμα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.

Βγάζουμε από τον φούρνο και απολαμβάνουμε την μυρωδιά, όσο σερβίρουμε!

Η συνταγή έγινε με σειρά Κλασική Σειρά

Κοράλλι Κλασική Σειρά

Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.

Αυθεντικές & γευστικές συνταγές της Melissa
Αυθεντικές & γευστικές
συνταγές της Melissa

Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.

Αναζήτησε στη Melissa!