- 25'
Βάζουμε το ξύσμα σε ένα μπρίκι με νερό. Μόλις πάρει μία βράση το σουρώνουμε. Το ξαναβάζουμε στο μπρίκι με λίγο νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει 1-2 βράσεις ακόμη το σουρώνουμε.
Μέσα σε καυτό τηγάνι χωρίς λάδι, βάζουμε το σύγκλινο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Το σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το ξύσμα.
Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας, τα σουρώνουμε και όπως είναι καυτά τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Βάζουμε το ξύσμα σε ένα μπρίκι με νερό. Μόλις πάρει μία βράση το σουρώνουμε. Το ξαναβάζουμε στο μπρίκι με λίγο νερό και τη ζάχαρη. Μόλις πάρει 1-2 βράσεις ακόμη το σουρώνουμε.
Μέσα σε καυτό τηγάνι χωρίς λάδι, βάζουμε το σύγκλινο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Το σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το ξύσμα.
Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας, τα σουρώνουμε και όπως είναι καυτά τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα.
Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
Δευτέρα - Παρασκευή (η κλήση δε χρεώνεται)
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]
Βίωνος 1, 104 43 – Αθήνα
Τ +30 210 5190100 F +30 210 5190241
E [email protected]
Ιωαννίνων 27β , Πυλαία 555 35 – Θεσ/νίκη
Τ +30 2310 475312 / 395 F +30 2310 475316
E [email protected]
5o χλμ. Λαρίσης Φαρσάλων, 411 10 – Λάρισα
Τ +30 2410 660870 F +30 2410 660875
E [email protected]
Ζαΐμη 9 Παραλία Πατρών, 262 23 – Πάτρα
Τ +30 2610 362050 F +30 2610 362750
E [email protected]