ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Σπαγγετίνη Νο. 7
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 καρότα κομμένα σε μικρούς κύβους
- 100gr φέτα σκληρή (προαιρετικά)
- 4 κ.σ. σουσάμι καβουρντισμένο
- ½ κ.γ. κύμινο
- 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κύβο λαχανικών
- ½ ποτήρι νερό
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και σoτάρουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε το μπέικον, το κρεμμύδι, τα καρότα, την πιπερίτσα, τον κύβο λαχανικών, το κύμινο, το κρασί και 3 κουταλιές της σούπας νερό. Αφήνουμε να βράσουν 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το υπόλοιπο νερό, σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Παράλληλα, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα. Τα πασπαλίζουμε με τη φέτα και το σουσάμι και τα απολαμβάνουμε!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΝΟ 7
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
45'
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΗ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ