ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 συσκευασίες Melissa Τορτελίνι Γέμιση Τυριών με Φέτα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
- 2 τομάτες ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο (ή 4 κ.σ. ξερό)
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- 1 ½ πρέζα αλάτι
- ½ πρέζα πιπέρι
- 250gr παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει. Σoτάρουμε το σκόρδο μέχρι να ξανθύνει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον βασιλικό, το αλατοπίπερο και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά.
Ταυτόχρονα, βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Ρίχνουμε τα τορτελίνια μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με όση παρμεζάνα τραβάει η όρεξή μας και τρώμε!
EXTRA TIP
Η παρμεζάνα είναι αλμυρή, ισορροπήστε το πιάτο σας στο αλάτι του.
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙΩΝ ΜΕ ΦΕΤΑ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ