ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Melissa Τορτελίνι μεσογειακή γέμιση με τομάτα και ρίγανη
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. βασιλικό φρέσκο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 ½ κουτί (600gr) τοματάκι ψιλοκομμένο
- ½ κ.σ. ρίγανη
- 1 πιπερίτσα καυτερή τριμμένη
- 8 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ φλιτζάνι κρασί
- 1 πρέζα αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- 1 κ.σ. κουκουνάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και σοτάρουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι, την πιπερίτσα, το κουκουνάρι και το κρασί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το τοματάκι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα αφήνοντας να ψηθεί επί 5 λεπτά.
Ρίχνουμε τον βασιλικό, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο και μόλις πάρουν 1-2 βράσεις, σβήνουμε τη φωτιά.
Βράζουμε τα τορτελίνια, τα σουρώνουμε και τα βουτυρώνουμε με 1 κ.σ. βούτυρο. Τα βάζουμε σε βαθιά πιατέλα, τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη!
- Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
- ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
- Μάθετε περισσότερα για τα ζυμαρικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτή τη συνταγή.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ
- ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ MELISSA
- Η δημιουργία στην κουζίνα, βρίσκεται εντός μας. Ανακαλυψτε τις αυθεντικές συνταγές της Melissa και αναδείξτε το μάγειρα μέσα σας.
- ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΧΡΟΝΟΣ
25'
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΓΕΥΣΗ